Logo

+31 (0)528 348450

Projecten
Een eigen magazine  
Een eigen magazine  
Een eigen magazine  
Een eigen magazine  
Vanhaaster 16 magazine mockup 900x600px 1

Elk jaar geven wij een keukenmagazine uit. Exclusief voor al onze keukenklanten.

Gezamenlijk drukken, dus extra scherp geprijsd!

Een eigen magazine duur? Zeker niet. Wij bundelen namelijk de krachten. Keukenzaken die aangesloten zijn bij Hagro Keukens kunnen gebruik maken van onze expertise. Elk jaar ontwerpen we een geheel nieuw magazine, waarop deze keukendetaillisten zich kunnen inschrijven. Gezamenlijk drukken we in grote oplages het magazine. Zo houden we de kosten laag en heeft iedereen tóch zijn eigen magazine.

Een deel van het magazine is voor alle keukenzaken gelijk, maar er kunnen ook pagina’s gepersonaliseerd worden. Zo vertellen we altijd een leuk verhaal over de keukenzaak zelf. Verder staan er trends en innovaties op keukengebied in, leuke verhalen om te lezen en is er ruimte voor een aantal adverteerders (als de keukendetaillist dat wil). Er kunnen ook extra pagina’s toegevoegd worden.

Previous slide
Next slide

Wil jij ook een eigen magazine?

Of je nu keukens verkoopt of iets heel anders doet; een magazine is een ideaal middel om meer te vertellen over je bedrijf (of school, of stichting, of gemeente, of…..). Daarnaast blijft een magazine vaak even liggen bij mensen in huis, waardoor je langer onder de aandacht blijft bij je (potentiële) klanten.

Een magazine is hierdoor een ideaal middel om in te zetten. Ons keukenmagazine heeft meer dan 40 pagina’s, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een dunner of juist dikker exemplaar. En heb je een kleine oplage nodig? Ook dat is mogelijk. Wil je weten wat voor jou de beste keuze is? Neem dan contact met ons op.

Magazines die we ook gemaakt hebben:

Animatie magazine De Wolden Duurzaamheid 1

De Wolden - duurzaamheidsmagazine

We willen graag een magazine laten maken en verspreiden in heel gemeente De Wolden. Wij regelden het hele project van a t/m z.

mockup IKC

IKC ’t Oelebröd - Schoolgids

IKC ’t Oelebröd in Ruinen wilde graag - naast een digitale versie voor op hun website - alle nieuwe ouders een gedrukt exemplaar van de schoolgids meegeven.

nieuwe mockup

Heerlijkheid Ruinen - magazine

Als onderdeel van onze campagne om het dorp Ruinen op de kaart te zetten maakte we ook een mooi magazine met hierin informatie over het dorp.

Animatie magazine SWO VVE 1

SWO - VVE magazine

Intern worden er stappen gezet in de organisatieontwikkeling. Voor alle personeelsleden maakten wij een magazine waarin de stappen besproken worden.

Neem contact op.