Logo

+31 (0)528 348450

Vanhaaster
Over ons  
Over ons  
Over ons  
Over ons  
Over ons  
Over ons  

Vanhaaster Reclamebureau bestaat al meer dan 50 jaar. Een prestatie waar we best trots op zijn. We bewegen al die jaren al mee met de markt, houden onze kennis up to date én volgen ook onze eigen weg.

Wie wij zijn?
Wij zijn Vanhaaster; we stellen ons graag aan je voor.

Menu balk zwart 2@2x
rond ellement

Ron Stoel

directeur / inspirator / adviseur

Enthousiast en gedreven. Komt graag langs om persoonlijk kennis te maken; daarbij is geen stad of dorp te ver. Vanhaaster Reclamebureau werkt namelijk door het hele land en soms zelfs daarbuiten. Ron stelt de juiste vragen en denkt graag mee. Hij wil alles weten over jou en je bedrijf (nou, vooruit… bijna alles dan). Andersom vertelt hij je ook graag wat we allemaal voor jou kunnen betekenen. 

Ron is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, gaat regelmatig naar (buitenlandse) beurzen om ontwikkelingen in de gaten te houden en weet waar de meeste verkoopkansen liggen. Hij bedenkt de beste strategie en verrast iedere klant graag met het beste resultaat.

Als we eerlijk zijn heeft Ron eigenlijk te weinig uren op een dag. De vrije tijd die hij overhoudt besteedt hij graag aan een wandeling met de hond of – iets actiever- een rondje rennen met zijn vrouw of vrienden.

Jacco Stoel

directeur / ideeëngenerator / art director

Jacco is het eerste aanspreekpunt op onze studio. Hij werkt inmiddels al meer dan 30 jaar in de reclame en heeft daardoor al bijna alles bij de hand gehad. Jacco is een echte ideeënfabriek; je herkent ‘m aan de supersnelle schets die hij maakt om ideeën meer vorm te geven. Onze klanten weten dit te waarderen.

Naast het dagelijks reilen en zeilen op de studio gaat Jacco regelmatig op bezoek bij klanten in de regio. Daarnaast is hij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Hij onderzoekt dit met zijn iPad in de hand, lekker op de bank, of trekt er in het weekend op uit. Samen met zijn vrouw bezoekt hij regelmatig musea of winkels met een opvallend of nieuw concept. Ze crossen hiervoor het hele land door en zoeken het regelmatig over de grens. Zo hebben ze al vele stedentrips gemaakt én daar nieuwe ideeën opgedaan.

 

jacco
rond ellement
Group 96

> 50 jaar ervaring op het gebied van reclame en communicatie

Group 8
Eliza
rond ellement

Eliza Veldkamp – Everts

binnendienst medewerker

Eliza is de spil van onze werkvloer en de schakel tussen de buitendienst, de studio en onze klanten. Ze is het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Grote kans dus dat je haar aan de lijn krijgt als je belt. Valt er iets te regelen – en dat is nogal wat – dan is ze een echte aanpakker en zorgt ervoor dat het tot in de puntjes voor elkaar komt. Zo regelt zo onder andere alles voor StoreChangers (InStore – StoreChannel), volgt offertes op en draagt haar steentje bij aan bijvoorbeeld rapportages. Een echte alleskunner dus!

Ze houdt van (verre) reizen en trekt dan regelmatig haar duikpak aan. Ze heeft al heel wat uurtjes diep onder water doorgebracht. Dat ze daarbij af en toe een haai tegenkomt maakt haar niet uit. “Bijzonder toch als je zulke dieren tegen mag komen?!”

Yvonne Rieff

grafisch vormgever / illustrator

Yvonne werkt samen met Jacco en Aron op de studio en verzorgt de grafische vormgeving. Ze zoekt graag, binnen de mogelijkheden, naar het beste ontwerp voor een opdracht. Opvallend is haar goede gevoel voor kleur en verhoudingen. Yvonne geeft ieder project een eigen gezicht. Alles wat ze maakt moet kloppen van A t/m Z, tot in de kleinste details; maar dat is Yvonne wel toevertrouwd. 

Yvonne heeft inmiddels alweer heel wat jaartjes ervaring in het grafische vak. Ze woonde tijdens haar opleiding Kunst & Design in Leeuwarden, maar is daarna weer naar Drenthe verhuisd. Yvonne gaat graag met haar gezin en hond een stuk wandelen in het bos en geeft zichzelf regelmatig een creatieve challenge. Zo schilderde en tekende ze al eens een jaar lang iedere dag een kaartje. Yvonne houdt regelmatig etentjes met vrienden en familie en is in vakanties te vinden bij familie in het buitenland.  

Menu balk zwart 4@2x
rond ellement
Group 96
Menu balk zwart 6@2x
rond ellement

Inge Stoel

media specialist 

Inge kent als geen ander alle kranten en hun verspreidingsgebied, zoekt uit welke media het meest effectief is kan zo voor onze adverterende klanten de meest gunstige plaatsingen regelen. Daarnaast zorgt Inge ervoor dat de advertenties op tijd en op het juiste formaat bij de uitgever binnen zijn. Dat kunnen wij en onze klanten met een gerust hart aan haar overlaten.

Inge houdt ervan om in haar vrije tijd lekker in en om het huis bezig te zijn. Ze is erg creatief met papier, touw, wol etc. en mag graag haar eigen foto’s bewerken tot mooie creaties. 

Jolanda Stoel

financiële administratie 

Pietje precies tot achter de komma; dat is Jolanda ten voeten uit. Dat komt goed van pas want Jolanda doet inmiddels alweer heel wat jaartjes de boekhouding en administratie en doet dit nog steeds met groot plezier. Met uiterste precisie zorgt zij voor de facturen die de deur uit gaan en de betalingen aan onze leveranciers.

Ook thuis zorgt Jolanda ervoor dat alles op rolletjes loopt. En eerlijk gezegd is dat soms best veel geregel met drie kinderen, een hond en Ron. In haar vrije tijd trekt Jolanda haar hardlooptenue aan en rent lekker een blokje om. Ze volgt graag een fanatieke bootcamp of kletst lekker bij met vrienden. Ze vliegt dan nog altijd even snel de keuken in om voor een lekker hapje en drankje te zorgen. Iedereen heeft het altijd helemaal naar de zin bij Jolanda.

Menu balk zwart 7@2x
rond ellement
Group 96

Vanhaaster:
waar creativiteit en strategie samenkomen om reclame te maken die blijft hangen."

Group 8
Menu balk zwart 8@2x
rond ellement

Diva

bedrijfshond / levensgenieter

Wie wel eens een bezoekje brengt aan Vanhaaster Reclamebureau, loopt het risico begroet te worden door ’bedrijfshond’ Diva. Diva zorgt ervoor dat we op tijd pauze nemen, want rond etenstijd komt ze haar kussen af en laat ze weten dat het tijd voor een break is.

Diva is, net als iedereen bij Vanhaaster, altijd erg enthousiast. Van aangehaald worden, wordt ze blij. Ze neemt af en toe een kijkje in de binnentuin, maar ligt – en dat mag ook gezegd worden – soms ook hele dagen te slapen. Daarin verschilt ze dan wel weer van de rest van het team 🙂

We horen je denken: wat een leven, maar ja… wat wil je ook met zo’n naam…

footer foto

Neem contact op.