Logo

+31 (0)528 348450

Projecten
Nieuwe stijl voor Carnis 
Nieuwe stijl voor Carnis  
Nieuwe stijl voor Carnis  
Nieuwe stijl voor Carnis  
Carnis Logo oud

Oude logo

Restyle  logo

De vormgeving uit handen geven

Jaren deden ze zelf de vormgeving van hun communicatie. Het bedrijf was groeiende en eigenlijk was er steeds minder tijd om het allemaal zelf te regelen.

Die uitdaging lag in een geheel nieuwe verpakkingslijn voor honden- en kattenbrokken. Super belangrijk om het merk de komende jaren goed in de markt te zetten. Daarnaast technisch te lastig om zelf uit te kunnen voeren. John en Annette zochten ons op om hun vraagstuk te bespreken. Het werd een mooi gesprek.

Carnis Vlag A
Carnis Vlag B

Eerst nog wat anders

Voordat we aan die verpakkingslijn toekwamen, ontwikkelden we eerst een nieuwe lijn voor de etiketten op de parfum-, shampooflessen en voedingssupplementen. Een schot in de roos; de omzet kreeg een enorme boost! 

Carnis Flesjes shampoo spray
carnis verpakking overgang min 2

Meerwaarde

Wij zijn er trots op dat we dat stukje meerwaarde konden leveren. En die geheel nieuwe verpakkingslijn? Die ligt nu ook in de schappen. Inmiddels al verkrijgbaar in meer dan tien Europese landen. Carnis blijft groeien. Hiernaast zie je de oude en de nieuwe verpakking. Een wereld van verschil in beleving en uitstraling.

Previous slide
Next slide

Ontwerpproces van de vele soorten

We hebben vier smaken hondenvoer vormgegeven, waarvan elke smaak een regular (grote brok) en een small (kleine brokjes) versie kent. Daarnaast worden deze in drie verschillende verpakkingsformaten (aantal kg) aangeboden in de speciaalzaken.

Ook voor het kattenvoer zijn er vier verschillende soorten brokken, elk in drie verschillende verpakkingsformaten. Veel bestanden dus! Om alles consistent door te voeren, deden we af en toe een check door alles op ware grootte uit te draaien en naast elkaar te leggen.

Carnis Voer in schappen
Group 96

Meer dan 200 verschillende etiketten met diverse soorten snacks!

Group 8
Carnis Snacks

Doorpakken

Alle snacks en supplementen kregen ook nieuwe stickers op de verpakkingen. De uniforme uitstraling geeft in de speciaalzaken een strak beeld. En toch kun je als consument makkelijk vinden wat je zoekt; de verschillende kleuren met vlees/vissoort maken het je makkelijk.

Carnis Etiketten snacks 1

Stickers voor de worsten

Er was nog meer aan te passen. Ook de vleesworsten kregen een make-over. Nieuwe stickers/etiketten op de worsten en voor speciale acties bedachten we een toonbankdisplay. Mooi én praktisch.

Carnis Worsten
Carnis Toonbank display sausage
Carnis Roll up banner mock up

Op de beurs

Carnis staat met enige regelmaat op een beurs. Daar heb je aankleding voor nodig. We maakten diverse artikelen zoals visitekaartjes, folders, stickers, roll up banners, gezellige kussens, posters, etc.

Group 96

Foodbox & Playhouse

Katten zijn dol op doosjes. Hoe kun je daar wat mee? We ontwikkelden een food- & playhouse voor kittens en puppies. Een doos met brokjes, informatie, een maatbeker, een lekkere snack en een speeltje. De doos is uit te vouwen tot een superleuk, gezellig speelhuis!

Carnis Foodbox Playhouse

Inmiddels is Carnis zo gegroeid, dat ze zelf een eigen vormgever in dienst wilden nemen. Wij zijn blij én trots dat we onderdeel hebben uitgemaakt van de groei van Carnis!

Wil jij ook een nieuwe verpakking?

Ben jij bezig met het ontwikkelen van een product? En wil je daar een mooie verpakking en/of omdoos bij? Of heb jij een verpakkings- en/of productlijn die een restyle kan gebruiken? Wij denken hiervoor graag met je mee.

Welke verpakking is voor jouw product het beste? En hoe zet je dat het beste weg in de markt. Wij hebben daar zo onze ideeën over. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het drukken van producten in kleinere oplages.

Verpakkingen die we ook ontwikkeld hebben:

Wildlands thee

Wildlands - thee/koffie

We ontwikkelden theeverpakkingen in zes smaken en een koffieverpakking

Doe maar wat

Doe maar wat - drank

We ontwikkelden het logo ontwerp. Daarnaast de etiketten voor de shotflesjes en grote flessen, omdozen en verschillend promomateriaal, etc.

Borghuis doosje 5 jaar

Borghuis Keukens - jubileum

Wij mochten een leuk jubileumgeschenk maken. Alle bezoekers kregen een luxe doosje, met hierin een doosje chocolade en een flesje Limoncello.

Wildlands

Wildlands - kidsbox

We maakten een vrolijke kidsbox met daarop de drie thema’s in het park, afbeeldingen van dieren en wat leuke vragen en zoekplaatjes.

Neem contact op.