Logo

+31 (0)528 348450

Projecten
Briljante vormgeving  
Briljante vormgeving  
Briljante vormgeving  
Briljante vormgeving  

"Hoeveel kost het om een logo te laten maken?" Met deze vraag kwam Natalie Maas bij ons.

We zijn er eerlijk in; wanneer je alleen een logo wilt, kun je dat goedkoper vinden op internet.

Wanneer het je om een passende uitstraling gaat, een uiting waarmee je je bedrijf kunt op- en uitbouwen, dan denken wij graag wat verder met je mee.  Je wilt er immers niet na 3 jaar achter komen dat je huisstijl alweer verouderd is.

Of dat het niet meer past bij wat je doet. Een goed logo moet jarenlang mee kunnen gaan. Daar zit onze meerwaarde. We bieden je een solide plan en uitstraling waar je jaren op kunt bouwen. 

Group 96

Ik ga een juwelier overnemen,
maar ik wil wel een eigen logo

Group 8
Maas logovoorstellen liggend

Een fijne samenwerking

Nathalie Maas begreep waar wij op doelden. Ook het stukje waarin we haar konden begeleiden. Door onze jarenlange ervaring kijken we namelijk op een andere manier naar zaken. We kunnen hierdoor gewoon een beter concept neer zetten. En zo zijn we samen begonnen met het maken van een stijlvolle, simplistische huisstijl/branding voor de juwelierszaak van Nathalie Maas.

We begonnen met een schetsvel. Een aantal logo's, waar we zelf eerst een voorselectie uit maakten. Als snel kreeg de hele stijl vorm.

Maas tas in hand

Nog altijd passend

Na de huisstijl volgde een passende uitstraling van het pand. En nu,  jaren verder, kunnen we inderdaad stellen dat de ingezette lijn nog steeds passend is. Na inmiddels twee keer te zijn verhuisd naar een beter pand, staat de branding nog steeds als een huis.

logo juwelier
Maas belettering inpand A
Maas belettering inpand B
Maas juwelier pand
Maas bord 1
Maas bord

Neem contact op.