Logo

+31 (0)528 348450

Projecten
Nieuwe stijl voor Weghorst  
Nieuwe stijl voor Weghorst  
Nieuwe stijl voor Weghorst  
Nieuwe stijl voor Weghorst  
IMG 9699 scaled e1701878244113

Showroomcheck

“Ron, de keukenzaak waar ik ook al jaren werkte heb ik overgenomen".

De laatste jaren is er weinig in het bedrijf zelf geïnvesteerd.

"Ik weet dat je jarenlang zelf in een keukenzaak hebt gewerkt en jaarlijks bij tig keukenzaken door het hele land langsgaat en dat je adviezen geeft. Kom je ook een keer bij mij langs voor een showroomcheck? Ik kan wel een professionele blik gebruiken”.

Plan van aanpak

Met deze vraag kwam Frank Kleine uit Borne bij ons. Natuurlijk komen we langs. Doen we graag , vinden we leuk! We denken graag mee met (startende) ondernemers.

We kwamen tot een aantal conclusies en stelden een plan van aanpak op. Zo pakten we als eerste het logo aan. Het gevoel bij het oude logo - en eigenlijk de algehele uitstraling - was dat het verouderd was en niet meer van deze tijd.

Wij presenteerden drie nieuwe logo’s met bijpassende huisstijl, waarvan Frank er één van uit gekozen heeft. Simpel, duidelijk en met een schrijfletter voor een authentiek gevoel. Verder kozen we voor warme, vergrijsde kleuren in de rest van de uitstraling. Een combinatie die goed past bij deze keukenzaak en de mensen in de regio waar Weghorst hun keukens verkoopt. Een voorstel voor een nieuwe website, pand- en autobelettering volgden.

Weghorst ontwerpen logos
Weghorst keukens logo Wit
Weghorst presentatieboekje A3 Opmaak 1
Weghorst gesprek aan tafel

Niet alleen de buitenkant van de keukenzaak werd aangepakt

Ook de binnenkant kreeg een flinke make-over. Zo ging onder andere de oude vloerbedekking eruit en een strakke pvc vloer kwam erin. Er kwam een sfeervol decodoek (bedrukt doek, gespannen in een metalen frame) om aan te geven dat op de bovenverdieping ook nog keukens te bewonderen zijn. Ook de prijskaarten kregen een nieuwe look.

Side2
Weghorst vooraanzicht belettering showroom 2023

Wat kost dat?

“Kost zo’n totale make-over niet heel veel geld? Tja, dat hangt natuurlijk af van hoe je ernaar kijkt. Bovendien; wat voor de één veel is, is voor de ander geen probleem. Ons advies: het mooiste is om een nieuwe stijl in één keer goed door te voeren. Kan of wil je niet in één keer alles aanpakken? Laat ons dan wél een goed plan maken van hoe het er uiteindelijk uit moet komen te zien.

Daarna kun je het plan stap voor stap uitrollen. Het voordeel hiervan is dat je je budget kunt uitsmeren over een langere periode en je weet waar je naar toe werkt. Je hebt een duidelijk beeld van hoe het wordt; een doel om naar toe te werken. Hierdoor kun je meteen de juiste keuzes maken, en dat bespaart je uiteindelijk geld.

Wil jij ook een nieuwe stijl?

Vind jij ook dat jouw huisstijl een restyle kan gebruiken? Of ben jij benieuwd welke adviezen Ron voor jouw (keuken)zaak heeft?

Nodig hem dan eens uit voor een showroomcheck. Hij komt graag bij je langs. Vindt 'ie leuk!

Neem contact op.