Logo

+31 (0)528 348450

Vanhaaster
Grafische specialisten in de keukenbranche​  
Grafische specialisten in de keukenbranche​  
Grafische specialisten in de keukenbranche​  
Grafische specialisten in de keukenbranche​  

Wat kunnen we voor jouw keukenzaak betekenen? 

Vanhaaster is specialist op het gebied van marketing voor keukendetaillisten. Wij begrijpen de unieke uitdagingen en kansen in de keukenindustrie.

Jarenlange ervaring
Een jarenlange opgebouwde ervaring, nauwe samenwerking met de keukenimporteur Hagro Keukens en vele verschillende keukendetaillisten (door het hele land en soms zelfs daarbuiten) én onze veelzijdige beeld- en tekstbank maken het verschil. We kijken per bedrijf waar je kansen en mogelijkheden liggen. Wat voor de één werkt, heeft voor de ander geen zin. Het blijft maatwerk.

Breed assortiment
Of je nu een goed werkende website nodig hebt, een sfeervolle showroom met duidelijke informatie, boeiende sociale media-inhoud, of beeldschermen met relevante informatie in de showroom (narrowcasting) – wij zorgen ervoor.

Ook voor allerlei drukwerk, zoals magazines, folders. prijskaarten of offertemappen, kun je bij ons terecht. Wij staan garant voor visuele creativiteit die de aandacht trekt en vasthoudt. Met een scherp oog voor detail brengen wij jouw keukenconcepten tot leven.

Keuken extra 1200x801 1

Hieronder vind je enkele voorbeelden:

Je eigen keukenmagazine

Ieder jaar geven wij een magazine uit. Als Hagro dealer kun je je hier op inschrijven. Het magazine staat boordevol informatie over de keukens, aangevuld met trend, tips en andere leuke informatie. Daarnaast kan je een aantal pagina’s in het magazine personaliseren. Je kan je eigen bedrijf volop etaleren. Kortom; een magazine dat zeker op de tafel blijft liggen bij je (potentiéle) klanten.

inspiratie keuken magazine
rond ellement
website

Een goede website is noodzakelijk

Een website is één van de eerste visitekaartje die een (potentiële) klant van jouw keukenzaak ziet. Super belangrijk dus dat die ook goed gevonden wordt. Daarnaast wil je er zelf geen uren werk aan hebben. Door onze kennis en beeld- en tekstbank kunnen wij je website mooi en goed vullen, tot een website die helemaal past bij jouw bedrijf én bezoekers.

Prijskaarten in vele uitvoeringen

Wist je dat je verplicht bent om de keukens die je toont in je showroom te voorzien van een prijs? Hoe je dat doet, mag je gelukkig zelf weten. Wij hebben vele passende oplossingen, natuurlijk helemaal in stijl van jouw bedrijf. Van luxe aluminium bordjes op afstandhouders tot een gedrukt A4 om zelf de prijzen in te kunnen printen.

Prijskaart Borghuis
rond ellement
Group 96

Wij zijn thuis in de keukenbranche

Group 8
Store Changers logo wit

StoreChangers is ontstaan uit een samenwerking tussen Hagro keukens, HDS Dealer support, App, Rotpunkt küchen en Vanhaaster Reclamebureau. StoreChangers is de overkoepelende naam van onder andere:

Storechannel video 1350x1230 1
rond ellement

StoreChannel;
dé narrowcasting voor keukendetaillisten

Met StoreChannel stuur je gericht een boodschap naar je klanten via digitale schermen in je showroom. Zo speel je snel in op de vraag van het moment en toon je de toegevoegde waarde. Altijd up-to-date en eenvoudig te beheren. Inmiddels draaien er al meer dan 100 schermen met leuke informatieve filmpjes. Meer weten? Neem contact met ons op.

InStore;
producten om je showroom nog beter te maken

Met de slimme presentatie-oplossingen van InStore presenteer je merken, producten en prijzen op een unieke manier in je showroom. Zo overtuig je klanten en ben je de concurrentie een stap voor.

Via de webshop www.storechangers.com bestel je snel en makkelijk materialen voor je showroom. Van pennen tot decodoeken en van vlaggen tot luxe displaysets. Een voordeel hiervan is dat je ook met StoreCoins kan afrekenen. Ideaal toch?! Enkele voorbeelden zijn:

Instore materiaal
rond ellement
Decodoeken beurs
rond ellement

Decodoeken

Een decodoek is bedrukte stof die je in een metalen frame plaatst. Superstrak, makkelijk te plaatsen én eventueel te wisselen. Met decodoeken kun je alle kanten op. Sfeer, informatie of beide, het is er allemaal.

Displaysets

Met een displayset geef de bezoekers in je showroom een stukje sfeerbeleving én informatie over de mogelijkheden van de keukens. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar.

Displayset
header
Group 96

Dit is mogelijk;
en nog veel meer!

Group 8
ron
rond ellement

Benieuwd wat er mogelijk is voor jouw keukenzaak?

Heb jij een specifieke (hulp)vraag? Loop je ergens tegenaan of wil je iets aanpakken/verbeteren? Heb je al wel ideeën, maar nog niet hoe je die moet uitvoeren? Of ben je gewoon benieuwd wat er mogelijk is voor jouw keukenzaak? Dan kom ik graag bij je langs.

Voor wie mij nog niet kent; mijn naam is Ron Stoel. Na mijn commerciële opleiding ben ik begonnen als verkoper in een keukenzaak. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar zelfstandig ondernemer in de reclamebranche.

Door mijn vele bezoeken per jaar aan verschillende keukenzaken en de samenwerking met Hagro keukens heb ik een zeer brede kennis op het gebied van keukens. Daarnaast weet ik als ondernemer waar je tegenaan kan lopen. Soms kun je wel een frisse blik gebruiken! Ben je benieuwd waar kansen en mogelijkheden zitten? Ik ga graag met je in gesprek.

Ron Stoel

Neem contact op.