Logo

+31 (0)528 348450

Expertise
Strategische communicatie 
Strategische communicatie 
Strategische communicatie 

Communicatie maar dan beter!

Strategische communicatie is een gericht en doordacht plan om boodschappen over te brengen naar een specifiek publiek. Zo blijf je in zicht bij je doelgroep.  

Om dit continu en consistent aan te pakken, kiezen wij voor een goed communicatieplan. Wat wil je communiceren? Wanneer gaan we dat communiceren en hoe gaan we dan communiceren? 

online communicatie

Van onze klanten,
die werken met strategische communicatie,
horen we goede reacties. 

“Het is duidelijk wannéér en hoe er gecommuniceerd gaat worden”. 

“Het geeft rust en houvast. Ik hoef niet steeds na te denken wat ik deze week nu weer eens ga doen. Dat scheelt mij bakken vol tijd” 

“Ik krijg van Vanhaaster vanzelf een voorstel in mijn e-mail als er weer iets in de planning staat. Ik kan ter plekke bekijken of ik het goed vind en klaar is het weer, ideaal”. 

“Ik weet wat mijn budget is. Zo kom ik niet voor verrassingen te staan en kan ik toch het hele jaar door mijn klanten bereiken. Voorheen was ik wel eens te enthousiast aan het begin van het jaar, zodat ik aan het einde van het jaar minder kon doen. Of uiteindelijk meer geld kwijt was dan ik eigenlijk wilde”.

Bekijk onze andere expertises

buiten

Online

Online communiceren, het is niet meer weg te denken. Als bedrijf kun je niet zonder. Zo is een website tegenwoordig vaak het eerste visitekaartje. Lees meer over onze expertise op online gebied.

tekenen

Offline

Offline communicatie en reclame zijn nog steeds zeer effectief en belangrijk. Wij weten van de hoed en de rand. We vertellen je er graag meer over.

Neem contact op.